O nama

Wok Republic je lanac restorna brze azijske hrane specijalizovan za wok, jela sa nudlama i pirinčem koja se spremaju u otvorenoj kuhinji i tako donose uzbudljivo iskustvo ukusa, mirisa i boja koje samo pijace u Aziji poseduju.
Wok Republic donosi azijsku brzu hranu direktno do tebe, bez filtera. Pravi i sveži obroci napravljeni od najfinijih sastojaka koje nabavljamo na lokalnim pijacama.

Wok Republic hrana vas čeka, bilo da idete negde ili dolazite od nekud. Bilo da sednete kod nas, ili ste na bajsu, na klupi u parku ili kod kuće uživate uz našu dostavu.

Zato izađite i pristupite ulici...

the menu

Wok Republic Meni je skup pažljivo odabranih obroka sastavljen sa ciljem da vam približi jedinstvenu i šaroliku paletu najboljih ukusa različitih kuhinja direktno sa ulica Azije. U Wok Republic-u znamo da su ulice živahno i zanimljivo okruženje i zato vama ostavljamo slobodu izbora u dodavanju i izmeni sastojaka svakog jela. Na ovaj način možete sami stvoriti bezbroj novih ukusa, ali i pronaći kombinacije za vegeterijanske, veganske i bez glutenske obroke.

what's new new

Kao što se ulice stalno menjaju u skladu sa raspoloženjem i godišnjim dobom, tako se i Wok Republic konstantno prilagođava.

Wok app

Svakodnevni kupci? Volite Wok? Dan ne može da vam prođe bez Wok-a? Ovo je pravo mesto za vas! Lagana i jednostavna aplikacija koja će vam pomoći da pronađete ono što volite. Skini aplikaciju i pridruži nam se.

uskoro...

wok jobs

Wok Republic traži dobre ljude na pozicijama: menadžera smene, prodavaca i dostavljača.

Našim budućim zaposlenima nudimo odlične uslove
 
ALMOGDVIR
#WokRepublic
franchise

Wok Republic offers a new franchise opportunity and expansion along with the brand. The first step is to read the introduction and then if you are interested, fill out the form and we will get back to you

what's new
new

Zima dolazi, a sa njom i naš novi asortiman noodle supa.

Tom Yum supa – bogata tajlandska supa sa piletinom ili gamborima, pirinčanim nudlama, kokosovim mlekom, pečurkama, povrćem, korijanderom i limetom.

Pho Bo supa – aromatična vijetnamska supa sa komadima govedine, svežim začinskim biljem i pirinčanim nudlama.

accessibility